Magasinering i Malmö

LAGER4U erbjuder moderna och uppvärmda lagerlokaler i Malmö. Hos oss kan ni magasinera en kubik eller flera tusen, under en vecka eller flera år.

LAGER4U är specialister på att hjälpa stora och små kunder, privatpersoner och företag, med magasinering och lagring av gods – allt från enstaka kartonger till förråd och stora distributionslager. I Malmö, bara fem minuter från centrum, erbjuder vi magasinering i fräscha lokaler. Vi anpassar magasineringen efter dina behov: hyr pallplats, container eller kartongplats på en pall. Allt förvaras säkert, tryggt och lättillgängligt.

LAGER4U är ett flexibelt och kostnadseffektivt lagerhotell i Malmö. Vi erbjuder lösningar inom lager och logistik till företag, myndigheter och privatpersoner. Oavsett bransch, företagsstorlek eller typ av gods kan vi hjälpa till med transporten och lagringen.

Hantering

Intag/Uttag av pall
150 kr/gång

HAR DU FRÅGOR?
KONTAKTA OSS

Telefon: 040-18 88 77
ÖPPETTIDER
Måndag – Fredag
8:00-17:00
BESÖKSADRESS
Koksgatan 21
211 24 Malmö

Magasinering – det här kan vi hjälpa dig med:

  • Arkivering
  • Mellanlagring vid exempelvis utlandsflytt
  • Tredjepartslösningar (3PL)
  • Lösgodsmagasinering för stora föremål, som skrivbord, motorcyklar, snöskotrar och småbåtar
  • Uppställningsplatser
  • Pallmagasinering för oömma föremål

Transporter

Magasinering sker i våra egna lokaler centralt i Malmö. LAGER4U erbjuder professionell lagerhantering och en trygg lagerplats för dig som vill hyra lager i Malmö. Vi jobbar även med transporter och kan erbjuda transporter till och från vårt lager.

Med en egen fordonspark utför vi både bohagstransporter och palltransporter.